Berikut adalah hasil pencarian lagu Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati. Kalian bisa play music dengan cara klik tombol berwarna merah dan bisa download langsung dengan cara klik tombol save atau Download. Buat teman - teman yang menggunakan Smart Phone, kalian bisa klik judul lagu untuk download lagu Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati yang telah kalian cari.

Lirik Lagu Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati

banyu tibo soko langit
dadi saksi styoku mung kanggo kowe
seng neng atiku ra bakal iso ilang
senajan kowe nglarani aku
                            
sak tenane atiku loro
nanging gede tresno iki
luwe teko cidro
janjimu neng aku
wes tak rasake wae
kui kabeh mergo kowe
                         
aku isih tresno kowe
nganti tekan esok kapan
sliramu tetep neng atiku
senajan kowe ora iso dadi seng tak karepeke
nganti pati kowe tetep neng ati
                        
aku tansah kelingan
janjimu neng aku
ra bakal lungo ninggal crito loro
tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
nganti pungkasane uripku
                         
sak tenane atiku loro
nanging gede tresno iki
luwe teko cidro
janjimu neng aku
wes tak rasake wae
kui kabeh mergo kowe
                  
aku isih tresno kowe
nganti tekan esok kapan
sliramu tetep neng atiku
senajan kowe ora iso dadi seng tak karepke
nganti pati kowe tetep neng ati
                           
aku isih tresno kowe
nganti tekan esok kapan
sliramu tetep neng atiku
senajan kowe ora iso dadi seng tak karepke
nganti pati kowe tetep neng ati
nganti pati kowe tetep neng ati

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati. Download lagu Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati. Download Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati Cepat. Download Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati terpopuler.

Download lagu Salah Tresno Ardia Diwang Probowati Official Video MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Salah Tresno Ardia Diwang Probowati Official Video hanya di downloadlagu-mp3. Play lagu Salah Tresno Ardia Diwang Probowati Official Video menggunakan downloadlagu-mp3 musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Terimakasih telah setia menggunakan website downloadlagu-mp3. Mimin selalu berusaha yang terbaik agar teman - teman bisa merasa nyaman dalam menggunakan website ini. Karena mimin juga salah satu penggemar musik. Buat teman - teman yang mengalami kendala bisa hubungi mimin melalui contact yang sudah mimin sediakan di : Homepage

Title: Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 6,27MB
Duration: 5:22
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner