Berikut adalah hasil pencarian lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo. Kalian bisa play music dengan cara klik tombol berwarna merah dan bisa download langsung dengan cara klik tombol save atau Download. Buat teman - teman yang menggunakan Smart Phone, kalian bisa klik judul lagu untuk download lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo yang telah kalian cari.

Lirik Lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng

Anggongku le ngenteni kowe

Wes ono sesasi genep dino iki


Mas yen pancen tresnoku iki

Mbok anggep ra ono gunane

Aku ra kuciwo lan aku ra loro


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki


Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu

Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu

Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi

Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki


Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku

Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu

Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran

Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro

Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno

Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo

Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio


Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe

Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane

Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe

Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki


Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an

Kadang sinyal angel marai dadi penghalang

Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan

Mergo trenso kui mestina akeh pacoban


Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso

Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo

Jembarno atimu sak jembare laut samudro

Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo


Mas yen pancen kuwi karepmu

Aku yo mung tansah biso nunggu

Tak kuatne atiku tanpo sliramu


Mas nadyan kowe lungo kerjo

Sing tak jalu kowe tetep setio

Ojo nganti kegudho wanito liyo


Sabaro aku yo mung cah kerjo

Download lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo. Download lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Aku Cah Kerjo. Download Via Vallen - Aku Cah Kerjo Cepat. Download Via Vallen - Aku Cah Kerjo terpopuler.

Download lagu Via Vallen Aku Cah Kerjo Ft Pendhoza Lirik Video MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Via Vallen Aku Cah Kerjo Ft Pendhoza Lirik Video hanya di downloadlagu-mp3. Play lagu Via Vallen Aku Cah Kerjo Ft Pendhoza Lirik Video menggunakan downloadlagu-mp3 musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Terimakasih telah setia menggunakan website downloadlagu-mp3. Mimin selalu berusaha yang terbaik agar teman - teman bisa merasa nyaman dalam menggunakan website ini. Karena mimin juga salah satu penggemar musik. Buat teman - teman yang mengalami kendala bisa hubungi mimin melalui contact yang sudah mimin sediakan di : Homepage

Title: Via Vallen - Aku Cah Kerjo
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 7,41MB
Duration: 6:36
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner